• Opbouwdag
  • Kidsproof
  • Theatervoorstelling

Intieme theatervoorstelling 'Opgegroeid in Rotterdam' (2)

  • 19 mei 2019
  • Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan, Rotterdam, Netherlands
Toneel_NL-Ha NA_2.24.01.03_0_908-5671

In de korte voorstelling 'Opgegroeid in Rotterdam' vertelt de 70-jarige Barry aan zijn kleinzoon Moos over zijn leven in de wederopbouw en over de liefde voor Rotterdam. Aan de hand van Barry zijn persoonlijke en kleurrijke verhaal ontstaat verbinding, begrip en herkenning tussen kleinzoon, opa en het publiek. Een liefdevolle voorstelling voor jong en oud.

Het stuk is gecreëerd door Suzan Tolsma, sociaal theatermaakster. Zij heeft het thema wederopbouw, liefde, verlies en verlangen vertaald naar een voorstelling waar een gewone Rotterdammer met zijn kleinzoon in de spotlights komt te staan. Na afloop wordt het publiek betrokken bij het stuk en uitgenodigd om dingen te vragen of zelf te vertellen.

Zondag 19 mei spelen opa Barry en kleinzoon Moos in Verhalenhuis Belvédère. De voorstelling begint om 16.30 uur en duurt ongeveer een half uur. Kom gewoon binnen, reserveren (of betalen) is niet nodig!

Toch liever een andere dag? Zaterdag 18 mei speelt de vertelling twee keer. En op zondag 26 mei is er een extra voorstelling i.c.m. een Lezing Op Locatie in het Hilton Hotel, deze begint om 14.00 uur. Zie programma Hilton Hotel.