Voorstelling: Opgegroeid in Rotterdam (1)

Theater

  • 18 mei 2019
  • Greenchoice, Kruisplein, Rotterdam, Netherlands
Voorstelling: Opgegroeid in Rotterdam (1)

In de voorstelling 'Opgegroeid in Rotterdam' vertelt de 71-jarige Barry aan zijn kleinzoon Moos over zijn leven in de wederopbouw en over de liefde voor Rotterdam. Aan de hand van Barry zijn persoonlijke en kleurrijke verhaal ontstaat verbinding, begrip en herkenning tussen kleinzoon, opa en het publiek. Een liefdevolle voorstelling voor jong en oud.

De voorstelling is speciaal voor Opbouwdag gemaakt. Suzan Tolsma is een sociaal theatermaakster die het thema wederopbouw heeft vertaald naar een voorstelling waar een gewone Rotterdammer met zijn kleinzoon in de spotlights komt te staan. Na afloop wordt het publiek betrokken bij het stuk en uitgenodigd om dingen te vragen of zelf te vertellen.

Het stuk wordt tijdens het Opbouwdag weekend meerdere keren gespeeld en duurt ongeveer een half uur. Op deze zondag 19 mei vindt de voorstelling in Verhalenhuis Belvédère plaats. Het theaterstuk zal na het Opbouwweekend nog op enkele andere plaatsen in Rotterdam spelen. Hou de site in de gaten voor de data en locaties.

De tijden op zaterdag 18 mei zijn:

12.30 - 13.00 uur

14.00 - 14.30 uur

15.15 - 15.45 uur