• Opbouwdag
  • Kidsproof
  • Bouwen en klimmen

opBOUWdag in Laurenskerk

  • 18 mei 2019
  • Laurenskerk, Grotekerkplein, Rotterdam, Netherlands
Laurenskerk_RCE

Om de wederopbouw van de stad en de wederopbouw van de Laurenskerk te vieren, organiseert de Laurenskerk op 18 mei 2019 een opBOUWdag in de Laurenskerk. De entree tot de kerk is deze dag geheel gratis en er zijn allerlei leuke opBOUW-activiteiten. Zo kunnen kinderen met enorm grote lego stenen de Laurenskerk zelf na(op)bouwen. Maar ook voor de wat ouderen is er gelegenheid om met legostenen de kerk op te bouwen. Tijdens de opBOUWdag is de bouwplaat van de Laurenskerk slechts €5,00 in plaats van €12,50. Voor de avonturiers onder ons hebben wij naast onze reguliere torenbeklimmingen om 12:00 en 13:30, om 15.00 een extra torenbeklimming. Alle torenbeklimmingen zijn deze dag tegen een gereduceerd tarief.

Op 18 mei vinden de volgende activiteiten plaats.

· Gratis toegang tot de kerk van 10:00-17:00 uur

· Van puin tot kerk: bouw je eigen Laurenskerk

Ga aan de slag met lego stenen en bouw je eigen Laurenskerk. Wordt hij hetzelfde als de echte Laurenskerk, of bouw jij hem net iets anders?
Voor de kleine bouwers onder ons zijn er enorm grote legostenen om mee te bouwen.

Deze activiteit is de gehele dag door.

· Extra torenbeklimmingen
Op zaterdag is er naast de reguliere torenbeklimming om 12:00 en 13:30, ook een torenbeklimming om 15.00. Alle torenbeklimmingen zijn tegen gereduceerd tarief.

· Voor de grote bouwers

Voor de grote bouwers is deze dag een bijzondere bouwplaat van de Laurenskerk verkrijgbaar voor €5,00 i.p.v. €12,50

Bron foto: Beeldbank Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.