• Actueel

Rotterdam een attractie?! stadsprogramma voor Eurovisie Songfestival

08 april 2021

Impressie ESC2021 NPO NOS AVROTROS

Impressie van het podium voor het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy

Ahoy, NPO - NOS - AVROTROS

Het Eurovisie Songfestival 2021 staat voor de deur. En zoals het ernaar uit ziet zelfs met toeschouwers! Ook bij Platform Wederopbouw Rotterdam en Stichting Aan den Slag! verheugen we ons op het aankomende evenement.

Want wij maakten voor het Stadsprogramma een expositie in de Laurenskerk en in samenwerking met Theater Rotterdam een mediawandproductie over tachtig jaar toerisme en evenementen in Rotterdam: Rotterdam een attractie?!
Ontdek hoe het ‘lelijke eendje’ veranderde in een trotse zwaan. Via Rotterdamse slogans als Aan Den Slag, Van Kiem tot Kracht en Make It Happen met als finale OPEN UP van het Eurovisie SongFestival. Een leerzame, leuke en vooral feestelijke reis van vroeger tot nu.

We hopen dat musea en theaters ook snel open mogen, maar we zijn flexibel. Rotterdammers en toeristen krijgen allemaal de mogelijkheid om de expositie en moviewall te zien. Lees hier wat we doen.

Rotterdam een attractie?! is een onderdeel van het Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Rotterdam. openuptorotterdam.eu/stadsprogramma