• Actueel

Rondleidingen door Waterstad

25 september 2020

Appelpuntwijnkwartier

De woontorens in 2020, gezien vanaf het Witte Huis.

Marlies Lageweg

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen hebben we de geplande tours voorlopig verplaatst. Deelnemers krijgen persoonlijk bericht.

Tijdens de expositie Waterstad, Wederopbouw en Wonen geven Platform Wederopbouw Rotterdam en Waterstadgenootschap Rotterdam kleinschalige rondleidingen door het Martitiem District. Een wandeling vol verhalen, wetenswaardigheden en historie.

Ontdek het verrassende verhaal van Waterstad terwijl u de verschillende tijdslagen passeert. Luister naar de bijzondere historie verteld door onze deskundige gidsen Paul Groenendijk en Myranda Mulder. We eindigen met een kop koffie of drankje en iets lekkers in de ruime lounge van het IBIS hotel. De wandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. In verband met de verscherpte coronamaatregelen is het aantal deelnemers per wandeling beperkt.

Tickets zijn te bestellen via bovenstaande link en kosten 12,50 euro inclusief een koffie en appelcake (zondag) of een drankje en een hapje (vrijdag).

Vanwege corona is het aantal deelnemers gelimiteerd. We vragen iedereen tijdens de wandeling de coronamaatregelen in acht te nemen. Deelname is op eigen risico.