• Actueel

Plannen voor 2024

Geplaatst op 02 januari 2024

1954 01 Fv D NL Rt SA 4117 1976 6713 01

Technische tekenaars in een tekenzaal.

F.H. van Dijk, Stadsarchief Rotterdam, januari 1954

Allereerst de beste wensen voor 2024. Bedankt voor uw bezoek aan onze website, socials of evenementen tijdens het afgelopen jaar. Met veel plezier hebben we het afgelopen jaar een expositie, Opbouwdagen, lezingen en rondleidingen georganiseerd en dagelijkse berichten geschreven. We hebben veel nieuwe artikelen toegevoegd aan de website. Deze artikelen over gebouwen op Zuid zullen we de komende periode extra onder uw aandacht brengen.

Uiteraard kijken we ook al vooruit. De plannen voor Opbouwdag met de Open Opbouwdagen liggen op de tekentafel. Een hoop nieuwe wederopbouwparels staan op de nominatie om bezocht te kunnen worden. Er zullen activiteiten in Overschie, M4H en het vliegveld zijn.

Samen met Verhalenhuis Belvédère, Siebe Thissen, Kees van Buren en het CBK zijn we bezig om dit jaar de wederopbouwkunst in de spotlights te zetten. Daarnaast participeren we aan activiteiten op locatie met rondleidingen zoals in het Hoog(snow)kwartier, lezingen of exposities.

Onze dagelijkse berichten op Instagram en Facebook gaan gewoon door, dus we hopen u weer te kunnen verrassen met vele wederopbouwwetenswaardigheden.

Kortom, houd onze berichten en socials in de gaten! Tot snel,

Met hartelijke groet,


Team Platform Wederopbouw Rotterdam