• Actueel
  • Nieuw

Opbouwdag 2020 ONLINE

18 mei 2020

Wederopbouwtour Paul3

Dit jaar wordt Opbouwdag niet live gevierd bij de Euromast en Laurenskerk. Maar om toch van de sfeer te kunnen proeven en van onze virtuele rondleiding heeft Open Rotterdam iets leuks bedacht. Opbouwdag wordt uitgezonden via Festival TV. Een terugblik op 2019 en de virtuele rondleiding voor de wederopbouwarchitectuur-liefhebbers.

Je vertrekt samen met gids en architectuurkenner Paul Groenendijk in een half uur durende wandeling vanaf de Euromast. Onze opname is weliswaar liefdewerk oudpapier met af en toe wat windgekraak maar daarom niet minder interessant. De historische beelden verlevendigen het verhaal van Paul. De oorspronkelijke koffie en koek aan het einde van de tour kunnen we online helaas niet leveren :-)

Het programma met een terugblik op 2019 bij het Bouwcentrum en de virtuele tour is vanmiddag vanaf 14:00 op OPEN ROTTERDAM op festival-tv te zien. De uitzending wordt herhaald tot 18:00 uur.
Festival TV is te zien op kanaal Ziggo 36, KPN 1349 en natuurlijk via de livestream.

Klik hier voor de link naar naar het filmpje op Youtube.

De overige onderdelen zoals feuilleton, verhalen, filmpjes en artikelen zijn te vinden op onze Opbouwdag 2020-pagina.

Veel plezier!Hebt u de rondleiding gevolgd of ons online-aanbod bekeken? Mogen we dan nog 10 minuten van uw tijd?

We zijn geïnteresseerd in uw mening en willen u enkele vragen stellen omtrent het bezoeken en online aanbod van onze Opbouwdag-rondleiding. Vul nu de enquête in en maak kans op een Bol.com kaart!

https://www.surveygizmo.eu/s3/90234354/Attitude-Cultuurbezoek

Jullie input is van groot belang voor de instellingen en organisatoren, met name in deze tijden.

Er worden drie Bol.com cadeaubonnen ter waarde van 50 euro verloot onder de deelnemers van volledig ingevulde vragenlijsten.

Vast heel veel dank voor uw tijd!