• Actueel

Chris de Jong overleden

Geplaatst op 25 juni 2022

Chris in Islemunda

Geschrokken en verdrietig hebben we kennis genomen van het plotselinge overlijden van Chris de Jong (19 mei 1949- 22 juni 2022), recent toegetreden als onze penningmeester en bestuurslid van Platform Wederopbouw Rotterdam. Het afgelopen half jaar heeft Chris ontzettend veel moeite gedaan om kennis te nemen van onze stichting, meegedacht over financiële mogelijkheden en toekomstplannen. We hebben hem leren kennen als een vriendelijke, enthousiaste en scherpzinnige persoon. Hij was tevens de trotse oprichter van Verhalenhuis Belvédère, een plek waar hij altijd te vinden was en met veel liefde over sprak.

Vrijdag 1 juli is er om 11:30 een afscheidsdienst in Arminius, Museumpark 3 waar u van harte welkom bent. Aansluitend wordt Chris in besloten kring begraven.

In plaats van bloemen zou Chris een gift gewaardeerd hebben aan stichting ROS (Stichting Rotterdams Ongedocumenteerden Steunpunt), Rechthuislaan 52. ROS steunt migranten zonder verblijfsvergunning, afgewezen asielzoekers en staatlozen. Doneren kan via deze link.

We wensen zijn familie, vrienden en collega's veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur en kernteam van Platform Wederopbouw Rotterdam: Marco, Sanne, Peter, Annemiek, Frederik, Paul, Marlies, Inge